Direct inschrijven bij SPO

Inschrijven

Wilt u uw peuter direct inschrijven bij SPO? Vul hier uw gegevens digitaal in. Let op dat u de BSN nummers van zowel uzelf als uw kind bij de hand heeft. 

Wilt u eerst kennismaken met één van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks de locatie benaderen klik hier.

Heeft u geen internet of computer heeft, dan kunt u elke dinsdag in de schoolweken van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht op ons kantoor. Het adres is Mr. Teldersstraat 13, 6842 CT Arnhem. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig.  Ook kunt u bij de locaties terecht.  Onze medewerkers helpen graag met uw inschrijving.

LET OP! Als u in Arnhem woont kunt u terecht bij onze SPA peuterspeelzalen. Alle informatie daarover vindt u hier.

Gemeentelijke subsidieplaats
Kunt u gebruik maken van een gemeentelijke subsidieplaats, omdat u niet werkt of een bijstandsuitkering heeft? Na uw inschrijving vragen wij om documenten. Lever deze tijdig aan anders kunnen wij uw kind helaas niet plaatsen. 

Wachtlijst
De peuters worden op de wachtlijst geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn. Indien er sprake is van een wachtlijst, moet u rekenen op een wachtperiode van minstens twee maanden.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen minimaal 2 (combinatie) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie) dagdelen per week. Indien een locatie zowel de ochtend als de middag geopend is, krijgt u in geval van een VVE indicatie altijd een combinatie van een ochtend en middag aangeboden. 

Offerte.

Als uw peuter aan de beurt is om geplaatst te worden, ontvangt u een offerte per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar soms is dit niet mogelijk. Gaat u akkoord met de offerte, dan heeft u een overeenkomst met SPO en is uw peuter definitief geplaatst.  Wij informeren de betreffende locatie over de komst van uw peuter.