Direct inschrijven bij SPO

Inschrijven

Wilt u uw peuter direct inschrijven bij SPO?

Download het inschrijfformulier op deze pagina. Het formulier kunt u invullen en mailen naar infospo@spa-spo.nl. U kunt het ook altijd per post sturen naar Mr. B.M. Teldersstraat 13, 6842 CT  Arnhem. Wilt u eerst kennismaken met één van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks de locatie benaderen klik hier. 

LET OP! Als u in Arnhem woont kunt u terecht bij onze SPA peuterspeelzalen. Alle informatie daarover vindt u hier.

Lukt het u niet om dit formulier te downloaden of in te vullen? U kunt ons hiervoor altijd bellen of kom gerust langs, wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 026-3523356.

Wachtlijst
De peuters worden op de wachtlijst geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn. Indien er sprake is van een wachtlijst, moet u rekenen op een wachtperiode van minstens twee maanden.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen minimaal 2 (combinatie) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie) dagdelen per week. Indien een locatie zowel de ochtend als de middag geopend is, krijgt u in geval van een VVE indicatie altijd een combinatie van een ochtend en middag aangeboden. 

Aanbod.

Als uw peuter aan de beurt is om geplaatst te worden, ontvangt u een aanbod per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar soms is dit niet mogelijk. Gaat u akkoord met uw aanbod, dan kunt u een reactie sturen op ons aanbod. Wij informeren de betreffende locatie over de komst van uw peuter.