blue-boy-bright-1449934.jpg

Spelenderwijs voorbereiden op het basisonderwijs

Welkom bij SPO!

Onderdeel van Skar
SPO is sinds 1 april 2022 aangesloten bij Skar, onderdeel van Wij zijn JONG. Met de aansluiting van SPA en SPO kunnen we een nog betere invulling geven aan de gezamenlijke maatschappelijke opdracht.

Informatie corona

Voor de meest actuele informatie m.b.t. corona voor de peuterspeelzalen klik hier.

Wat biedt SPO?

Stichting Peutercentra Overbetuwe (SPO) verzorgt op 13 locaties in gemeente Overbetuwe peuterspeelzaalwerk voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

De peuterspeelzalen bevinden zich in Driel, Elst, Herveld, Heteren, Oosterhout, Valburg en Zetten. In totaal bezoeken elke dag meer dan 350 peuters onze peuterspeelzalen om te spelen, te leren, te ontdekken en te ontwikkelen in een uitnodigende en veilige omgeving. Op alle locaties bieden we VVE aan. Al ons onze pedagogische medewerkers zijn daar uitvoerig in geschoold en zorgen er voor dat het de peuters en de ouders aan niets ontbreekt.

Waar staat SPO voor?

SPO wil aan alle peuters, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners elke dag weer laten ervaren dat:

  • we er zijn om voor jonge kinderen, samen met de ouders, optimale kansen te creëren en zo het beste uit zichzelf te halen,
  • we dat doen omdat we geloven dat we de wereld positief kunnen veranderen door bij het jonge kind te beginnen,
  • we het verschil kunnen maken door oprechte aandacht en vertrouwen aan elkaar te geven.

Door aandacht en vertrouwen maken we verbinding en komen zo tot ontwikkeling.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt?

Gunt u uw peuter ook de allerleukste voorbereiding op de basisschool? Natuurlijk mag u altijd eerst komen kijken en sfeer proeven. Neem hiervoor contact op met een peuterspeelzaal in de buurt. Bij het locatieoverzicht kunt u een locatie in de buurt vinden. Meer informatie over alle locaties vindt u op het tabblad 'onze locaties'.

SPA en SPO zijn aangesloten bij: