Inschrijven peuterspeelzaal

Inschrijven
Wilt u uw peuter direct inschrijven bij SPA?
Download het inschrijfformulier op deze pagina. Het formulier kunt u invullen en mailen naar infospa@spa-spo.nl. U kunt het ook altijd per post sturen naar Mr B.M. Teldersstraat 13, 6842 CT  Arnhem. Wilt u eerst kennismaken met één van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks de locatie benaderen klik hier.

LET OP! Als u in één van de randgemeenten van Arnhem woont kunt u terecht bij onze peuterspeelzalen in de Overbetuwe (SPO). Alle informatie daarover vindt u hier.

Lukt het u niet om dit formulier te downloaden of in te vullen? U kunt ons hiervoor altijd bellen of kom gerust langs, wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 026-3523350. U kunt ook de inloopspreekuren van de formulierenbrigade van Rijnstad bezoeken. Klik hier voor de openingstijden en locaties.

Gemeentelijke subsidieplaats
Kunt u gebruik maken van een gemeentelijke subsidieplaats, omdat u niet werkt of een bijstandsuitkering heeft?
Zorg dan dat u een verklaring subsidieplaats invult en de juiste documenten aan ons verstuurt. Doe dit tijdig, zodat u de juiste ouderbijdrage betaalt


Wachtlijst
De peuters worden op de wachtlijst geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn. Indien er sprake is van een wachtlijst, moet u rekenen op een wachtperiode van minstens twee maanden.

Plaatsing

Is uw peuter is tenminste 2 jaar dan bekijken de planners of er direct een plekje voor uw kind beschikbaar is op de door uw gewenste locatie en dagen. Als er geen plekje vrij is, dan bespreken de medewerkers met u andere mogelijkheden of wordt uw kind op een wachtlijst geplaatst. Is uw peuter nog geen twee jaar dan plaatsen wij uw kind op een aanmeldlijst.  De peuters die op een wachtlijst/aanmeldlijst staan, worden geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn voor een plekje. U ontvangt van ons circa 1 tot 2 maand van tevoren bericht als wij een plek hebben voor uw peuter.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen minimaal 2 (combinatie) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie) dagdelen per week. Indien een locatie zowel de ochtend als de middag geopend is, krijgt u altijd een combinatie van een ochtend en middag aangeboden. 

Aanbod.
Als uw peuter aan de beurt is om geplaatst te worden, ontvangt u een aanbod per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar soms is dit niet mogelijk. Gaat u akkoord met uw aanbod, dan kunt u een reactie sturen op ons aanbod. Wij informeren de betreffende locatie over de komst van uw peuter.