Inschrijven peuterspeelzaal

Inschrijven
Wilt u uw peuter direct inschrijven bij SPA?
Download het inschrijfformulier op deze pagina. Het formulier kunt u invullen en mailen naar infospa@spa-spo.nl. U kunt het ook altijd per post sturen naar Mr B.M. Teldersstraat 13, 6842 CT  Arnhem. Wilt u eerst kennismaken met één van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks de locatie benaderen klik hier.

LET OP! Als u in één van de randgemeenten van Arnhem woont kunt u terecht bij onze peuterspeelzalen in de Overbetuwe (SPO). Alle informatie daarover vindt u hier.

Lukt het u niet om dit formulier te downloaden of in te vullen? U kunt ons hiervoor altijd bellen of kom gerust langs, wij helpen u graag verder. Ons telefoonnummer is 026-3523350. U kunt ook de inloopspreekuren van de formulierenbrigade van Rijnstad bezoeken. Klik hier voor de openingstijden en locaties.

Wachtlijst
De peuters worden op de wachtlijst geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn. Indien er sprake is van een wachtlijst, moet u rekenen op een wachtperiode van minstens twee maanden.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen minimaal 2 (combinatie) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie) dagdelen per week. Indien een locatie zowel de ochtend als de middag geopend is, krijgt u altijd een combinatie van een ochtend en middag aangeboden. 

Aanbod.
Als uw peuter aan de beurt is om geplaatst te worden, ontvangt u een aanbod per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar soms is dit niet mogelijk. Gaat u akkoord met uw aanbod, dan kunt u een reactie sturen op ons aanbod. Wij informeren de betreffende locatie over de komst van uw peuter.