Ligging

Peuterspeelzaal De Lapjeskat is gehuisvest in wijkcentrum De Nieuwe Lommerd, de ingang is aan de achterkant van het gebouw.

Beschrijving van de locatie binnen

Het lokaal is ruim en licht, het heeft een L-vorm waardoor we gezellige en besloten hoeken hebben kunnen creëren. Populair bij de kinderen is de grote binnenzandbak. Naast het lokaal is nog een grote vrije speelruimte waar gefietst en gevoetbald kan worden. Er staat ook een glijbaan met klimtoestel.

Beschrijving van de locatie buiten

De buitenspeelplaats ligt ongeveer 20 meter van het gebouw af, we spelen dagelijks met de kinderen op dit grote plein. Er zijn verschillende speeltoestellen en een zandbak. Een boom zorgt in de zomer voor de nodige schaduw.

Verlengde openstelling

Op maandag tot en met donderdag is er een mogelijkheid voor de peuters om bij De Lapjeskat van 12:00 tot 13:00 uur mee te lunchen. Wilt u weten hoeveel de verlengde openstelling kost? U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor. U kunt, als u recht heeft op kinderopvangtoeslag, over de verlengde opvanguren ook kinderopvangtoeslag aanvragen. U geeft uw peuter een verantwoorde lunch mee voor de verlengde openstelling.