BSO Actief! vormt een geïntegreerd onderdeel van Kindcentrum De Kringloop. Het is gesitueerd in de wijk Elderveld in Arnhem en heeft tot doel om kinderen van 4 tot 12 jaar uit de wijk een veilige en vertrouwde plek te bieden waar zij kunnen spelen, leren, onderzoeken en ontwikkelen. De BSO is een onderdeel van de SPA, net als de peuterspeelzaal De Rakkertjes dat in het Kindcentrum is gevestigd.

De basisschool, de peuterspeelzaal en de BSO willen een tweede 'thuis' voor de kinderen creëren waar ze zich veilig en vertrouwd voelen en alle ruimte ervaren om zich te ontplooien en ontwikkelen. Er is een intensieve samenwerking tussen de drie organisaties om de doorgaande leerlijnen zowel verticaal (van peuters tot groep 8) als horizontaal (van school naar BSO) te borgen.

Openstelling

De actuele schooltijden van basisschool De Kringloop vindt u hier. De reguliere opvang start meteen na einde schooltijd en loopt door tot 18:30 uur.

In vakantieweken is de openstelling van 7:30 - 18:30 uur.

Vakantie opening

De BSO Actief! is één week gesloten in de kerstvakantie en 3 weken in de zomervakantie. Bij onvoldoende aanmeldingen tijdens de vakantiedagen worden de BSO locaties samen gevoegd. De locatie informeert u hier tijdig over. Alle BSO locaties zijn in de zomer tussen 25-07-2020 en 16-08-2020 gesloten (week 31-32-33).