Ligging

Bambi is gehuisvest in Het Dorpshuis in Elden, gelegen op de Rijksweg west 50. Het Dorpshuis wordt voor meer doeleinden gebruikt. Bambi beschikt niet over een eigen permanente ruimte.

Beschrijving van de locatie binnen

Bambi is ingericht met verschillende leuke en gezellige speelhoeken. Er is onder andere een huis- en poppenhoek. Deze hoek is ingericht met een fornuis, koelkast, tafeltje met stoeltjes. Ook is er een poppenbedje te vinden met kleertjes en aankleedtafel. Op deze manier kunnen peuters de thuis situatie nabootsen. In de bouwhoek kunnen de peuters spelen op een automat. Hier wordt gespeeld met auto’s en de treinbaan. Ook kunnen ze hier bouwen met blokken, Duplo of Nopper. Ook zijn er boerderijdiertjes en popjes aanwezig. In de leeshoek kunnen kinderen gezellig op een bankje of op de grond op het kleed een boekje lezen. We hebben nog een grote gemeenschappelijke tafel waar onder andere puzzeltjes gemaakt kunnen worden of kinderen kunnen kleien of spelen met constructie materiaal.

Beschrijving van de locatie buiten

In de buitenruimte zijn er voor de peuters de volgende mogelijkheden om te spelen. De peuters kunnen buiten gebruik maken van de zandbak. Hiervoor hebben we allemaal zandbak materiaal, onder andere schepjes, emmers en vormen om ‘taartjes te bakken’. We hebben verschillende soorten fietsen; grote fietsen, kleinere fietsen, dubbele fiets waar je met zijn tweeën op kunt zitten en tractors. Ook zijn er ballen, hoepels en stoepkrijt aanwezig.