De Kleine Paulus opent haar deuren.

Arnhem - De Paulusschool in ‘t Arnhemse Broek heeft een primeur, Vanaf 6 september opent peuterspeelzaal De Kleine Paulus haar deuren, waar kleine kinderen van 2 tot 4 jaar welkom zijn. 

De Kleine Paulus is een initiatief van SPA (Stichting Peutercentra Arnhem) in samenwerking met de Paulusschool. De samenwerking biedt de mogelijkheid om de kinderen goed voor te bereiden op de basisschool waarbij de ouders van de peuters niet vergeten worden. Het biedt een speciaal taalprogramma aan voor zowel peuters als ook ouders.

Deze nieuwe peuterspeelzaal sluit goed aan bij de Paulusschool zodat de overgang naar de basisschool soepel verloopt. Er is een gezamenlijke pedagogische visie en een doorgaande lijn. De peuterspeelzaal is te vinden in een ruim lokaal in wijkcentrum De Symfonie. Bij deze nieuwe samenwerking past een nieuw logo welke op feestelijke wijze bekend is gemaakt door wethouder Bob Roelofs van Jeugd en Onderwijs, bestuursvoorzitter Delta Scholengroep Peter Dooijeweerd, directeur Tiziana Versmissen en groepleidster Jessica Loopstra-Aalbers.