Inschrijven peuterspeelzaal

Inschrijven
Wilt u uw peuter direct inschrijven bij SPA? Vul hier uw gegevens digitaal in. Let op dat u de BSN nummers van zowel uzelf als uw kind bij de hand heeft. 

Wilt u eerst kennismaken met één van onze locaties, dan kunt u rechtstreeks de locatie benaderen klik hier.

Heeft u geen internet of computer heeft, dan kunt u elke dinsdag in de schoolweken van 9.00 uur tot 12.00 uur terecht op ons kantoor. Het adres is Mr. Teldersstraat 13, 6842 CT Arnhem. Wij zijn gevestigd op de eerste verdieping. Er is een lift aanwezig.  Ook kunt u bij de locaties terecht.  Onze medewerkers helpen graag met uw inschrijving.

U kunt ook de inloopspreekuren van de formulierenbrigade van Rijnstad bezoeken. Klik hier voor de openingstijden en locaties.

LET OP! Als u in één van de randgemeenten van Arnhem woont kunt u terecht bij onze peuterspeelzalen in de Overbetuwe (SPO). Alle informatie daarover vindt u hier.

Gemeentelijke subsidieplaats
Kunt u gebruik maken van een gemeentelijke subsidieplaats, omdat u niet werkt of een bijstandsuitkering heeft? Na uw inschrijving vragen wij om documenten. Lever deze tijdig aan anders kunnen wij uw kind helaas niet plaatsen. 


Wachtlijst
Als u uw peuter heeft ingeschreven en op korte termijn een plekje nodig heeft, bekijken de planners of deze plek beschikbaar is. Indien dit niet het geval is, zullen zij met u overleggen over andere mogelijkheden of uw kind wordt op de wachtlijst geplaatst. U ontvangt hier dan bericht over.

Heeft u op de lange termijn een plek nodig, dan wordt uw kind ook op de wachtlijst geplaatst. De peuters worden op de wachtlijst geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn voor een plekje. U krijgt ruim voor de gewenste startdatum bericht van ons of er een plek beschikbaar is voor uw peuter.

Plaatsing

Is uw peuter is tenminste 2 jaar dan bekijken de planners of er direct een plekje voor uw kind beschikbaar is op de door uw gewenste locatie en dagen. Als er geen plekje vrij is, dan bespreken de medewerkers met u andere mogelijkheden of wordt uw kind op een wachtlijst geplaatst. Is uw peuter nog geen twee jaar dan plaatsen wij uw kind op een aanmeldlijst. De peuters die op een wachtlijst/aanmeldlijst staan, worden geplaatst op leeftijd. Dat betekent dat de oudste peuters het eerste aan de beurt zijn voor een plekje. U ontvangt van ons circa 1 tot 2 maand van tevoren bericht als wij een plek hebben voor uw peuter.

Voor hoeveel dagen?
De peuters komen minimaal 2 (combinatie) dagdelen per week, meer dagdelen zijn natuurlijk mogelijk. Peuters die in aanmerking komen voor een VVE indicatie komen 4 (combinatie) dagdelen per week. Indien een locatie zowel de ochtend als de middag geopend is, krijgt u altijd een combinatie van een ochtend en middag aangeboden. 

Offerte
Als uw peuter aan de beurt is om geplaatst te worden, ontvangt u een offerte per e-mail. Wij houden zoveel mogelijk rekening met uw voorkeur, maar soms is dit niet mogelijk. Gaat u akkoord met de offerte, dan heeft u een overeenkomst met SPA en is uw peuter definitief geplaatst.  Wij informeren de betreffende locatie over de komst van uw peuter.