Coronamaatregelen 

Gelukkig wordt ons dagelijks leven minder bepaald door corona.
Wij blijven de ontwikkelingen rond het coronavirus in de gaten houden en blijven de adviezen en richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD opvolgen.

De meest actuele informatie over het coronavirus vindt u op de website van het RIVM, klik hier. Voor de meest actuele informatie over het coronavirus in begrijpelijke taal, klik hier.

Afstand houden
Vanaf 25 februari is er geen verplichting meer om 1,5 meter afstand te houden. Het is wel een advies. We vragen ouders om op onze locaties waar mogelijk wel afstand te houden, zoals we dat inmiddels gewend zijn. Het advies om afstand te houden geldt niet voor kinderen.

Beoordelen of kinderen naar opvang mogen
De branchevereniging BOINK heeft in samenwerking met onder andere het RIVM een beslisboom gemaakt. Deze gebruiken wij als leidraad. Met de beslisboom kunnen ouders beoordelen of een kind wel of niet naar de kinderopvang mag. De laatste versie van de beslisboom kunt u hier downloaden.

Scholenteam GGD Gelderland-Midden is er voor uw coronavragen
Er is veel veranderd in de coronamaatregelen. Bijvoorbeeld rondom isolatie en quarantaine. GGD Gelderland-Midden vindt het belangrijk dat u de juiste informatie heeft. De meest actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen staan voor u klaar op een speciale webpagina Corona op mijn school.

Verder is er een aantal handige hulpmiddelen:
• Hoe lang moet mijn kind (of ik) in isolatie of quarantaine? Bekijk de Quarantaine Check
• Wat is het verschil tussen isolatie en quarantaine? Bekijk dit filmpje van het RIVM

Het antwoord op uw vraag niet gevonden? Neem dan gerust contact op met het corona scholenteam van GGD Gelderland-Midden. U kunt 7 dagen per week van 08.00 tot 17.00 uur bellen via 0800 8446 000 (2x keuze 1). Mailen kan ook via corona@vggm.nl.

Heeft u nog vragen voor ons?
Heeft u vragen voor ons? Neem dan contact op met één van de leidsters van de locatie waar uw kind staat ingeschreven. U kunt ook contact opnemen met ons kantoor van maandag t/m vrijdag van 9:00 t/m 12:30 uur op 026-3523350 of een mail sturen naar: infospa@spa-spo.nl.

Websites met algemene informatie.