child-1864718-1920.jpg

Spelenderwijs voorbereiden op het basisonderwijs

Welkom bij SPA!


Informatie Corona.
Voor de meest actuele informatie m.b.t. corona voor de peuterspeelzalen klik hier
Voor de meest actuele informatie m.b.t. corona voor de buitenschoolse opvang klik hier

Waarom kiezen voor een peuterspeelzaal van SPA?

SPA heeft in bijna elke wijk van Arnhem een peuterspeelzaal. Dat is een fijne en veilige plek waar uw peuter zichzelf mag zijn als voorbereiding op de basisschool. We doen dat vooral door de peuters heel bewust te laten spelen. Daarnaast kunnen onze pedagogische medewerkers u helpen bij vragen en twijfels over de opvoeding. We willen er heel graag voor u en uw peuter zijn. Want het begint bij de peuterspeelzaal!

Waarom kiezen voor een BSO van SPA?

We hebben op 4 plekken in de stad een BSO. We kiezen voor kleinschalige voorzieningen met veel aandacht voor de kinderen. Onder het tabblad 'BSO’ treft u alle verdere informatie aan.

Een peuterspeelzaal hoeft niet duur te zijn!

Net als SPA vindt ook de gemeente Arnhem dat elke peuter een plek op een peuterspeelzaal verdient. Er zijn heel veel subsidiemogelijkheden waardoor een peuterspeelzaal vaak veel goedkoper is dan u denkt!
Wilt u precies weten wat u gaat betalen als u kiest voor een peuterspeelzaal of BSO van SPA? Klik dan hier.

Direct inschrijven!

Als u kiest voor een peuterspeelzaal of BSO van SPA dan is inschrijven heel eenvoudig. U volgt daarbij de stappen op deze pagina.

Mocht het toch niet lukken belt u dan naar ons kantoor op 026–3523350. Wij helpen u graag verder met het invullen van alle formulieren.

SPA en SPO zijn aangesloten bij: